Mennyibe kerül egy esküvő?

Az eljegyzés utáni mámorító napokat követően ti is hamar visszatértetek a földre, mikor elkezdtétek kalkulálni, mégis mennyibe kerül egy esküvő?  Belevágtatok már az esküvőszervezésbe? Akkor biztosan ti is szembesültetek azzal, hogy mennyi teendő szakadt a nyakatokba, no meg az árakkal.

Előzetesen persze lehet kalkulálni, sőt, kell is, de valljuk be, igazán összetett a „mennyibe kerül egy esküvő” kérdése, hisz ahány ember, ahány pár, annyiféle esküvő létezik, ezért ha jól belegondoltok, szinte lehetetlen pontos választ adni a „mennyibe kerül egy esküvő” kérdésre. Nyilván függ a létszámtól, a helyszíntől, a zenétől, a fotóstól, a videóstól, a ruháktól, hogy mennyire szeretnétek extrém dekorációt, tűzijátékot, csoki szökőkutat vagy épp a minimál stílust részesítitek előnyben…így a pár száz ezer forinttól kezdve, a határ a csillagos ég.

Azért hogy minden mindennel klappoljon, hogy az álmaitok valóra válhassanak, nem csupán szertartásvezetőként,
de esküvőszervezőként is segítek Nektek, hogy a készülődés és  a Nagy nap minden pillanatát élvezhessétek.

Tollas Brigitta vagyok, okleveles szertartásvezető, rendezvény- és esküvőszervező. Ha különleges szertartásra, rendezvényre, évfordulóra, vagy csapatépítőre vágysz, keress bizalommal, személyre szabott árak várnak!

Mennyibe kerül egy esküvő

ÁRAK

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS