Tollas Brigitta vagyok okleveles szertartásvezető, ceremóniamester, esküvő-, és rendezvényszervező

Azt hiszem, minden hivatásra születni kell, nem elég önmagában a papír vagy a bizonyítvány. Érezni kell azt, hogy amit csinálok, boldoggá tesz és általa érzem, hogy élek. Boldogságot adni, örömet okozni az egyik legnagyobb csoda az életben. Hisz egy széles mosoly, egy ragyogó szempár többet mond ezer szónál, megmelegíti és áthatja a szívet. Bizalmat szavazni egy idegen embernek, legyen az akár szertartásvezető, esküvő-, vagy rendezvényszervező, beengedni egy szerelmespár élete legszebb és legemlékezetesebb pillanataiba óriási dolog. Szeretném ezt a bizalmat jó szívvel és a legjobb tudásommal megszolgálni, hiszen nem adhatok mást csak önmagam.

Filozófiám: Pozitív ember vagyok. Bízom magamban és hiszek abban, hogy a világ tele van jó és szép dolgokkal. Az élet apró örömeit értékelni kell, hisz nincs is fontosabb a lényegtelennek tűnő apróságoknál!

Mit is jelent a szerelem?
Egy rózsaszín felleg? Hasonlíthatnánk a krémeshez? A hithez, a reményhez? Számtalan pillangóhoz a hasunkban, vagy talán a szeretethez? Állapot vagy létforma? Fölösleges a választ keresnünk. Nincs rá megfelelő definíció. A szó kevés, ezt érezni kell.

Keressetek fel bátran, ha különleges esemény előtt álltok, hisz a szertartásvezető, esküvő- vagy rendezvényszervezőre még emlékezetesebbé teheti életetek pillanatait

Valósítsuk meg közösen az elképzeléseiteket, hogy a NAGY NAP meghitt, áldott, örökre szóló legyen, épp ahogy megálmodtátok.

„ Összedőlhet fenn a magas ég,
Leomolhat minden ami ég,
Egy a fontos, hogy Te szeress,
Minden más csak semmiség,
mert a sors egymásnak szánja,
kiket összeköt a szerelem.”
/Edit Piaf/

Rólam mondták

Miben tudok segíteni?

Szolgáltatásaimat az alábbi településeken, és azok vonzáskörzetében vállalom:

Debrecen, Nyíregyháza, Eger, Miskolc, Hajdúszoboszló, Hajdúböszörmény,
Hajdúnánás, Berettyóújfalu, Vámospércs, Budapest,
és egész Magyarország területén.

Kapcsolatfelvétel