Milyen stílusú esküvő  illik leginkább hozzátok?

Válasszatok egyéniségeteknek megfelelőt, így lesz igazán különleges a Nagy nap!

Esküvőszervezőként bármiben segítségetekre leszek!

Legyen az esküvő tényleg életetek legszebb napja!

KLASSZIKUS ESKÜVŐ

VINTAGE ESKÜVŐ

MODERN ESKÜVŐ

RUSZTIKUS ESKÜVŐ

ŐSZI ESKÜVŐ

TÉLI ESKÜVŐ

BOHÓKÁS ESKÜVŐ

BAROKK ESKÜVŐ

Esküvőszervezés

Az esküvő álmaitokban varázslatos?

A Nagy nap akkor a legemlékezetesebb, ha egyedi tud lenni, és ízlésetek, egyéniségetek visszatükröződik a dekorációban, a tortában, vagy a zenében. Ti hogyan képzelitek el a Nagy napot?

Szerencsére már számos helyről tudtok esküvői ötleteket meríteni, ráadásul a hagyományos lakodalmak egyre ritkábbak, semmihez sem kell ragaszkodni. Mindent a saját elképzeléseitek alapján alakíthattok, és kreativitásotok szárnyalni tud.

Ti mégis klasszikus esküvőt szeretnétek inkább? Vagy valami formabontót? Manapság népszerűek az egy bizonyos téma köré felépített lagzi, mint a vintage, aqua hangulatú, tengerész, rusztikus, provence-i, de inspirálhatja az esküvőt egy film, korszak, vagy akár helyszín is.

Bármely hangulat mellett is tegyétek le a voksotokat, az biztos, hogy rengeteg időt, és energiát igényel a tökéletes, gördülékeny esküvő megálmodása, és megvalósítása. Hisz a látvány mellett az esküvői forgatókönyv is elengedhetetlen, persze kizárólag úgy, ha ebből a vendégek észre sem vesznek semmit.

Ebben szeretnék Nektek segíteni teljes körű szolgáltatásaimmal! Hisz ez a különleges nap még csodálatos lesz, ha nem Nektek kell mindent kézben tartanotok, leveszem a terhet a vállatokról!

A Nagy napon két ember élete örökre összefonódik, mindketten felnőtté válásotok legfontosabb döntését hozzátok majd meg. Ezért is fontos, hogy e jeles esemény gördülékenyen, és a tervezettek szerint alakuljon.

Akkor vagyok a legboldogabb, ha terveim, és előkészületeim találkoznak a Ti elképzeléseitekkel, és esküvőtök valóban életetek legszebb napja lesz!

Keressetek fel, és én segítek Nektek, hogy ez megtörténjen!

szabadtéri esküvő
menyasszonyi csokor
menyasszonyi ruha
szerelmes idézet

„Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert,
akinek lelkébe nyugodtan letehetjük, szívünk titkait,
akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát,
akinek egyszerű jelenléte elég,
hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.
/Ernest Hemingway/

    ÁLOMESKÜVŐ ★★★KÜLÖNLEGES★★★ SZERTARTÁSSAL

    Ahogyan megálmodtátok…