Rendezvényszervezés bármely alkalomra!

SZÜLETÉSNAP

TOVÁBB

GYEREKZSÚR

TOVÁBB

ÉVFORDULÓ

TOVÁBB

LÁNYKÉRÉS

TOVÁBB

CSAPATÉPÍTŐ

TOVÁBB

CÉGES RENDEZVÉNY

TOVÁBB

Születésnap

Rendezvényszervezés mesterfokon!

Eltel egy év?
Ezt meg kell ünnepelni!

Mit adhatunk egymásnak önzetlenül, csak úgy szeretetből, csak úgy szívből leginkább emlékeket, élményeket. Az emlékeink csak a miénk. Vannak olyan események az életünkben, melyre mindig szeretnénk emlékezni, megünnepelni, élvezni minden pillanatát. Segítek, hogy ez meg is valósuljon. Egy szép esemény, abban az esetben lehet tökéletes, ha mögötte gondos szervezés, precíz munka áll, csak a tökéletes lehet elég jó. Kreatív ötletekkel, leleményességgel, rugalmassággal, precizitással , tapasztalataimmal segítek, hogy ez így legyen.

meglepetésbuli szervezése
Évforuló
házassági évforduló ötletek

Ez az évforduló legyen még különlegesebb!

Ki ne gondolna szívesen azokra a pillanatokra, amikor időről időre előhúzza szeretett fényképeit, s rajta keresztül újraéli mindazt, ami a képek mögött rejlik. Kell, hogy felüljünk az idővillamosra, ami elrepít minket képzeletünk szerint. Szolgáltatói bázisommal együtt, megváltjuk a jegyet erre a villamosra és megvalósítjuk, mindazt, amit Ön megálmodott.

A rendezvényszervezést Te megoldod magadnak, de minden álmod egy különleges megerősítő szertartás? Kattints IDE!

Gyerekzsúr

Csodálatos élmény a csodáknak!

A gyerekek, egyenként megismételhetetlen kis csodalények. Fantáziaviláguk, energiájuk, leleményességük, őszinte és páratlan. Ha szülőként arra vágysz, hogy ne csak sablonos, a megszokott játszóházi zsúrral lepd meg csemetédet, hanem valami különlegeset, valami egyedit szeretnél, mely örök emlékül szolgálhat a gyermeknek, nos azt hiszem akkor, a legjobb helyen jársz.

Ha a rendezvényszervezés viszont kifog rajtad, akkor keress fel engem bátran!

A szolgáltatások és lehetőségek tárháza korlátlan, valósítsuk meg együtt a felejthetetlen élményeket, engedjük, hogy ez legyen a gyermek legjobb szülinapja. Mit is adhat gyermekünk cserébe, ha nem azt súgja a fülünkbe: anya, ez szuper volt, köszönöm, szeretlek!

szülinapi buli gyereknek
Lánykérés
lánykérés ötletek

Különleges nőnek – különleges lánykérés!

Eljött az idő? Szeretnéd, ha álmaid nője végre a feleséged lenne?
Ha a nagy kérdést igazán egyedi módon szeretnéd feltenni Neki, jó helye jársz.

Segítek, hogy a lánykérés egyedi legyen. Eljegyzési ötleteimmel biztosan sikert aratsz majd!

Legyen ez a nap igazán álomszerű, így a vége nem is lehet más, mint: IGEN!

Csapatépítő

A jókedv garantált!

Miről is szólhat egy jó csapatépítő tréning, ha nem arról, hogy egy csapat tagjait összekovácsolja, közelebb hozza egymáshoz. Hiszem, hogy csoportban az erő, és egy csoport akkor lehet a legeredményesebb, ha a csapat tagjai támogatják, segítik egymást. Szüksége van mindenkinek korlátok nélküli kikapcsolódásra, hogy megszabaduljon a feszültségektől, stressztől, szükség van felhőtlen szórakozásra, ahol letehetik mindennapi gondjaikat. Friss szellemmel, testtel, gondolatokkal könnyebben alkalmazkodunk, épülünk vissza a hétköznapokba nemcsak magánéletünkben, de munkahelyünkön is produktívabban teljesíthetünk. Én gondoskodom a többiről.

indoor csapatépítő
Céges rendezvény
rendezvényszervezés árak

A jó munkaerőt becsülni kell!

A munkáltatók szívesen zárják az évet egy ünnepséggel, amin megvendégelik munkatársaikat egy vacsorával, ebéddel, egész napos programmal, ezzel is elismerve egész éves munkáját. Felteszik az i-re a pontot, évértékelést, tósztot mondanak, elismerhetik a kiemelkedő teljesítményeket. Megünnepelhetőek a 10-20 éves dolgozók, évfordulós alkalmak. Segítő kezet nyújtok, hogy ezen események megszervezésének terhét levegyem vállukról, hiszen az év végi zárások mindenhol különösen nagy terhet jelentenek.

Életetek bármely eseményére készültök, keressetek fel bátran, segítek emlékezetessé tenni!

Tollas Brigitta vagyok okleveles szertartásvezető, esküvő-, és rendezvényszervező

    ÁLOMESKÜVŐ ★★★KÜLÖNLEGES★★★ SZERTARTÁSSAL

    ahogyan megálmodtátok…